Το πως και το γιατί το ilock βοηθάει στο κλειδωμα εισοδου πολυκατοικιας.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τοποθετηθεί το ilock και πολλοί λόγοι για να μην κλειδώνετε με τα κλασσικά κλειδιά. Ειδικά για το κεντρικό κλειδωμα εισοδου πολυκατοικιας.
Ο χρόνος ξεκλειδώματος με κλασσικό κλειδί ,είναι περίπου 6-15 δευτερόλεπτα (και αν ο αφαλός ή η κλειδαριά είναι σε καλή κατάσταση) Ο χρόνος ξεκλειδώματος με το ilock ,είναι περίπου 1 δευτερόλεπτο.Είναι μικρή η διαφορά λέτε? Στην γυναίκα (ή ακόμα χειρότερα σε μικρό παιδί) που προσπαθεί να μπει γρήγορα στην είσοδο ,της με μηχανικό τρόπο κλειδωμένης εισόδου της πολυκατοικιας, για να αποφύγει τον ενοχλητικό που την ακολουθεί (ειδικά αν είναι νύχτα) ο χρόνος αυτός φαίνεται τεράστιος, χωρίς να υπολογίσουμε και τον χρόνο που θα κάνει για να βρει το σωστό κλειδί από τα πολλά και άχρηστα που συνήθως όλοι έχουμε στα μπρελόκ μας. Ενώ το ikey, με την αφή και μόνο το βρίσκουμε πολυ γρήγορα, ειδικά αν το φοράει σε δαχτυλίδι. Οσο για τον χρόνο κλειδώματος, δεν υπάρχει σύγκριση, γιατί με το ilock είναι … 0 δευτερόλεπτα. Κλειδώνει μόνο του & αυτόματα !
1. Στις πολυκατοικίες, συνήθως δεν κλειδώνουνε όλοι οι ένοικοι (και αν γίνει λόγω πρόσφατης παραβίασης, θα γίνει για ένα μήνα και μετά το ξεχνάνε). Το ilock κλειδώνει μόνο του, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνει κάποιος. Με λίγα λόγια δεν επαφίεται στην ανθρώπινη βούληση το κλειδωμα πολυκατοικιας. 2. Αν σε κάποια πολυκατοικία κλειδώνουνε ΠΑΝΤΑ, αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να έχει. Εκτός από την παραγγελία του delivery ή του επισκέπτη κλπ, που πρέπει να κατεβούμε να του ανοίξουμε ενώ με το ilock ανοίγουμε από το θυροτηλέφωνο, υπάρχει και ο κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας σε περίπτωση σεισμού-φωτιάς. Στον σεισμό που είχε γίνει στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1981 ,αλλά και τον Σεπτέμβριο του 1999, ευτυχώς (λόγω χαμηλής εγκληματικότητας) οι είσοδοι των πολυκατοικιών ήταν όλες ξεκλείδωτες και ο κόσμος έβγαινε σε κατάσταση πανικού τρέχοντας χωρίς να σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο την επιβίωση του. Δεν υπήρχε εκείνη την εποχή θέμα <<κλειδωμα εισοδου πολυκατοικιας >> Ποιος είχε κλειδιά πάνω του για να ανοίξει την κεντρική είσοδο ? Αν γινότανε σήμερα κάτι τέτοιο , τι αποτελέσματα θα είχε ? Ενώ με το ilock (ακόμα και με διακοπή ρεύματος) η πόρτα με ένα απλό πάτημα του εσωτερικού φωτιζόμενου μπουτόν θα άνοιγε αμέσως !! 3. Έλεγχος υπαλλήλων-συνεργείου καθαρισμού /service ασανσέρ/ταχυδρόμου. Παραπλάνηση για ανοίξετε την κεντρική είσοδο από το διαμέρισμα σας. Με το ilock, υπάρχει η δυνατότητα οι υπάλληλοι καθαρισμού , service (ασανσέρ-καυστήρα, κλπ) να έχουν από ένα ηλεκτρονικό κλειδί, και να το χρησιμοποιούν για να μπαίνουν στην πολυκατοικία . Έτσι αφενός δεν χρειάζεται να ανοίγεται στην κλήση του κουδουνιού χωρίς να ξέρεται αν πράγματι η φωνή που ακούτε (για όσους δεν έχουν θυροτηλεόραση) είναι του υπαλλήλου που κάνει π.χ. service στον καυστήρα, αφετέρου με την χρήση του ilock καταγράφεται ψηφιακά στον εγκέφαλο του ilock, η μέρα και ώρα που ήρθε το συνεργείο, οπότε υπάρχει και έλεγχος αλλά και ασφάλεια, αφού το μοναδικό κουδούνισμα με το οποίο μπορούν να σας παραπλανήσουν για να ανοίξετε την πόρτα, είναι αυτό του ταχυδρόμου (ψεύτικου, άρα υποψήφιου κλέφτη) που και αυτό όμως είναι λυμένο, αφού ο ταχυδρόμος μπορεί να έχει ένα ilock κλειδί και να μπαίνει μόνος του.
Στα A.M.E.A με προβλήματα όρασης , κινητικά κλπ. (π.χ. άνθρωποι με ασθένεια πάρκινσον) , το ilock με το ψηφιακό κλειδί ikey είναι η μόνη λύση για το κλειδωμα πολυκατοικιας. Oσο και αν έχουν εξοικιωθεί με το σχήμα του μεταλλικού κλειδιού ανάμεσα στα πολλά άλλα, το σχήμα του ψηφιακού κλειδιού ikey τους επιτρέπει να το βρούνε σε ελάχιστο χρόνο. Το ξεκλείδωμα, επίσης γίνεται παιχνίδι συγκριτικά με το να σημαδέψουνε τον αφαλό, να ξεκλειδώσουνε (αν είναι κλειδωμένα) και μετά βέβαια να ξανακλειδώσουνε από μέσα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkNoRead more